filtr

Koupit Činky na aerobik u evropské jedničky v domácím fitness

Fitshop důkladně testuje každý fitness stroj. Posléze náš tým, skládající se ze sportovních vědců, výkonných sportovců a servisních techniků s dlouholetými zkušenostmi, hodnotí výrobky v různých kategoriích. Díky testovacímu posudku od společnosti Fitshop můžete snadno porovnávat výrobky a najít si správný stroj pro trénink.
Jednoruční činky jsou zpravidla lehčí než běžné činky. Jsou vhodným doplňkem při aerobiku, neboť lze s nimi dosáhnout dalšího dodatečného efektu ze cvičení. Pro silový trénink jsou obzvláště určené posilovací činky.

Tyto činky se dělí na jednoruční a velké obouruční činky. S jejich nízkou hmotností budou Vaším ideálním společníkem během cvičení. Mnoho modelů činek disponuje značně vylepšenými komfortními prvky, např. polstrovanými rukojeti, s nimiž je posilování velmi příjemné. Pokud provádíte velmi rychlé pohyby s pažemi, měli byste při nákupu činek dbát na to, aby měly ochranný pásek. Tak Vám tyto jednoruční činky nevyklounou z ruky ani při intenzivním tréninku - skvělé, pokud posilujete např. ve fitness centru nebo ve skupině!
Fitness stroje
nyní osobně vyzkoušejte přímo na místě!
67x v Evropě
Evropská jednička v oblasti fitness strojů
67x v Evropě