Koupit Sportovní výživa u evropské jedničky v domácím fitness

Sportovní výživa Značkový obchod se sportovními a fitness stroji

Vyberte si vhodný fitness stroj z více než 150 značek. V případě dotazů týkajících se fitness jsou Vám k dispozici naši pracovníci na tel. čísle 228 885 842 nebo live support.

Zásadní účinky sportovní výživy nebo doplňků dopomáhají zlepšení výkonů sportovce, ať už trénuje či závodí. Dále podporují regeneraci po zátěži.


U nás najdete pestrý výběr produktů pro sportovní výživu a doplňků stravy od různých značkových výrobců. Tyto produkty lze používat pro doplnění a/či náhradu stravy pro budování svalů a jejich regeneraci, povzbuzení spotřeby energie, výměnu látek a úbytek váhy.


Sportovní výživa popř. její doplňky se rozdělují dle sportovní fáze (tréninková fáze a fáze pro budování svalů, předzávodní fáze, závodní fáze, regenerační fáze) a dle druhu sportovní zátěže (vytrvalostní sport, vytrvalostní sport s vysokým nasazením, bojový sport, kolektivní a kondiční sport). Kombinace různých produktů sportovní výživy je také možná. Pokud máte dotazy, jakou sportovní výživu či doplněk zvolit, náš proškolený personál Vám rád poradí.

Fitness stroje
nyní osobně vyzkoušejte přímo na místě!
67x v Evropě
Evropská jednička v oblasti fitness strojů
67x v Evropě