Bulharský pytel Suples Strong

č. výrobku SBB-334101
Skladem
náklady na dopravu: Prosím vyberte variantu
Dodání prostřednictvím UPS
-%
DMOC od
dosud od
od 6 607,00

  • potah z odolné kůže
  • materiál výplně: bavlna a písek
  • intenzitu cvičení si určujete sami díky flexibilním závažím
  • Bulharský pytel Suples Strong® se dodává ve 3 hmotnostních verzích: XS - S (5-8 kg), S - M (8-12 kg), M - L (12-18 kg)
  • Dodávka obsahuje tyto prvky: 3 přídavná závaží pro postupné zvyšování hmotnosti, 2 odnímatelné záchytné smyčky, vysoce kvalitní transportní a skladovací tašku

S bulharským pytlem Suples Strong si kupujete aktuálně nejvšestrannější a nejflexibilnější bulharský pytel na trhu. Díky přídavným závažím můžete přesně regulovat intenzitu tréninku a dosáhnout tak jeho ještě vyšší efektivity. Rozmanité možnosti uchopení činí z bulharského pytle nepostradatelné tréninkové náčiní pro všechny milovníky bojových, silových a dovednostních sportů. V oblasti funkčního výcviku se bulharský pytel Suples Strong stal neodmyslitelným společníkem.

Záruka: Pro koncové spotřebitele platí záruka podle všeobecných zákonných předpisů.


Vaše hodnocení bylo úspěšně uloženo.
Bohužel se vyskytla chyba. Prosím, zkontrolujte Vaše údaje.
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

5 5 hvězdiček

(1 Hodnocení zákazníků)



Super article
0 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Super article tout en cuir tres robuste. Pour ceux qui hésite avec les sac bulgare orignal, le suples strong est parfait avec sont poids variable car déjà 12 kg c'est pas mal quand on en fait 20 minutes. Sa évite de racheter un autre sac plus lourd quand on progresse on a juste a rajouter du poids.

Fitshop důkladně testuje každý fitness stroj. Posléze náš tým, skládající se ze sportovních vědců, výkonných sportovců a servisních techniků s dlouholetými zkušenostmi, hodnotí výrobky v různých kategoriích. Díky testovacímu posudku od společnosti Fitshop můžete snadno porovnávat výrobky a najít si správný stroj pro trénink.
Fitness stroje
nyní osobně vyzkoušejte přímo na místě!
67x v Evropě
Evropská jednička v oblasti fitness strojů
67x v Evropě