Domácí trenažer Schwinn 130i

č. výrobku SCHW-100935
Skladem
Bez nákladů na dopravu!
Dodání prostřednictvím UPS
-%
DMOC
dosud
10 417,00

výsledek testu Fitshop
vybavení
ergonomie
plynulost chodu
stabilita
Video
  • Kompatibilní s aplikacemi Zwift, Explore the Workld, KINOMAP
  • uživatelská paměť pomocí aplikace
  • středové složení s volnoběžkou
  • 5,5palcový LCD displej s podsvícením
  • držák tabletu a chytrého telefonu
  • pedály: samovyrovnávací řemínkové pedály
  • max. hmotnost uživatele: 136 kg
  • rozměry po sestavení - Domácí trenažer Schwinn 130i: (d) 104 cm x (š) 56 cm x (v) 147 cm
  • technické údaje:
    • brzdný systém: magnetická brzda s možností elektronického nastavení
  • tréninkový počítač:
    • displej: čas, trasa, rychlost, otáčky/min., kalorie, tep
    • zobrazení tréninkových profilů na LCD
    • tréninkové programy celkem: 13
    • stupně zátěže: 16
  • vybavení:
    • měření tepové frekvence: dlaňové snímače tepu + hrudní pás (k dodání extra)
    • hrudní pás pro telemetrické měření tepové frekvence je k dispozici jako volitelné příslušenství
    • elektrické napájení: síťová přípojka
    • nastavení sedla: vertikální
    • nastavení řídítek: sklon
    • speciální vlastnosti: transportní kolečka, ventilátor, držák na lahev

Domácí trenažer Schwinn 130i – váš domácí trenažer pro lepší životní pocit

Domácí trenažer 130i značky Schwinn je vysoce kvalitní fitness přístroj s uživatelsky velmi příjemnými funkcemi pro efektivní, pohodlný a příjemný tréninkový zážitek.

Kvalita a všestrannost – základní model s rozsáhlou výbavou

Domácí trenažer 130i je synonymem kvality a všestrannosti. Rotoped má 22 přednastavených tréninkových programů a 20 stupňů odporu, takže nabízí velmi všestranný a velmi specializovaný kardio trénink. O vysokou úroveň pohodlí při tréninku se přitom stará nastavitelný úhel sklonu a měkké polstrování řídítek. Díky ručním snímačům tepu v řídítkách je možný i trénink řízený tepovou frekvencí.

Robustní rám modelu 130i je zárukou stability v každé tréninkové situaci. Díky nastavitelným řemínkovým pedálům jsou vaše chodidla vždy perfektně stabilní. O velmi vyrovnaný chod se stará pečlivě vyladěný pohonný systém, takže máte při tréninku autentický pocit jako při jízdě na kole.

Tréninkový panel domácího trenažeru Schwinn je velmi přehledný a uživatelsky přívětivý. Vestavěný LCD displej DualTrack™ 2 zaručuje optimální čitelnost všech tréninkových údajů. 20 úrovní odporu navíc zajišťuje správnou intenzitu pro uvolněné i intenzivní tréninky. Velký výběr různých tréninkových programů vám nabízí rozmanitost a udržuje vysokou motivaci.

Navíc domácí trenažer 130i disponuje vstupem pro přehrávání MP3, s jehož pomocí při tréninku můžete kdykoli poslouchat svou oblíbenou hudbu přes reproduktory v panelu nebo s využitím integrovaného držáku tabletu sledovat svůj oblíbený seriál. Navíc má tento domácí trenažer integrovaný držák na láhev s pitím a 3stupňový ventilátor pro zajištění těch nejlepších možných podmínek při tréninku. Díky transportním kolečkům lze domácí trenažer Schwinn po tréninku snadno a pohodlně uskladnit.

Další podrobnosti o této záruce jsou uvedeny v záručních podmínkách výrobce. Záruka výrobce je doplňková služba výrobce a nemá vliv na vaše práva v rámci zákonné záruky.

Záruka výrobce plná záruka
domácí použití 24 měsíce

Vaše hodnocení bylo úspěšně uloženo.
Bohužel se vyskytla chyba. Prosím, zkontrolujte Vaše údaje.
5
6
4
1
3
0
2
0
1
0

4.86 5 hvězdiček

(7 Hodnocení zákazníků)

výsledek testu Fitshop
vybavení
ergonomie
plynulost chodu
stabilita


0 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Die Lieferung hat sehr gut geklappt, der Aufbau auch. Der Betrieb funktioniert einwandfrei, das Gerät ist sehr leise. Es war um 100 € günstiger als bei einem ortsansässigen Händler.
Cyclette
0 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Ottimo prodotto , robusto , ben fatto ma allo stesso tempo facile da spostare. Programmi di allenamento più che sufficienti per un uso domestico della cyclette.
Super aankoop
0 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Voor deze prijs een toptoestel. Je kan er zelfs Zwift mee connecteren. Top toestel en levering binnen de 5 werkdagen!
Excellent
1 osoba považuje tuto recenzi za užitečnou
I am very happy with my hometrainer.
Gutes Gerät - schlechte App
2 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Der Heimtrainer war ziemlich leicht zusammenzubauen - bis auf falsch fixierte Kabel an der Frontstange, die ich vorsichtig mit Werkzeug lösen musste, um die Steckverbindungen ordnungsgemäß schließen zu können. Das Gerät läuft sehr leise und rund. Die Schwinn Toolbox Update App koppelt sich leider nicht mit diesem Gerät und ist daher unbrauchbar. Nur wenige Fitnessapps erkennen das Gerät per Bluetooth ( z.B. Kinomap, Explorer the World). Aber z.B. rouvy oder BKOOL können nicht verwendet werden. Hier hätte ich mehr Schnittstellenkompatibilität erwartet.... [číst dále]
Satisfied User of Schwinn 510u
1 osoba považuje tuto recenzi za užitečnou
I bought this indoor trainer last September 2021 and I have been using it for 2-3x a week since then. I am a very satisfied user! Very easy to assemble and operate. I connect the app via bluetooth but more often I just use the pre-programmed courses. The bike is very stable and very qquiet.Highly recommended!
Tolles Preis-/Leistungsverhältnis
0 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Bietet Einiges was sonst nur wesentlich teurere Heimtrainer bieten. Solide Verarbeitung. Zusammenbau nach genauem Studium der Anleitung unproblematisch. Ein gesunder Spaßmacher ! (mittlerweile prompt verfügbar - zumindest meiner war es :-) Kostenfreie Lieferung sehr angenehm.


Fitshop důkladně testuje každý fitness stroj. Posléze náš tým, skládající se ze sportovních vědců, výkonných sportovců a servisních techniků s dlouholetými zkušenostmi, hodnotí výrobky v různých kategoriích. Díky testovacímu posudku od společnosti Fitshop můžete snadno porovnávat výrobky a najít si správný stroj pro trénink.
Fitness stroje
nyní osobně vyzkoušejte přímo na místě!
67x v Evropě
Evropská jednička v oblasti fitness strojů
67x v Evropě