Giboard Set

č. výrobku GIB-20414
Skladem
náklady na dopravu: Prosím vyberte variantu
Dodání prostřednictvím FedEx/UPS
-%
DMOC od
dosud od
od 5 287,00

Video
  • vítěz ocenění ISPO Gold Award 2021
  • nejnovější vývoj v oblasti slackline
  • slackline na doma, na cesty nebo s sebou
  • vhodné pro všechny věkové skupiny
  • vysoká kvalita zpracování
  • vyrobeno v EU z regionálního bukového dřeva, bez použití kovových dílů
  • inovativní a modulární zajišťovací a upínací systém
  • desky s různými slackliny pro každou úroveň obtížnosti
  • módní design
  • přístup do aplikace a k bezplatným online kurzům
  • hmotnost: 3,5 kg

Giboard Set: Cvičení na slackline ve vlastním obýváku

Giboard Set je nejčerstvější novinka v oblasti slackline a nabízí mnoho možností a neuvěřitelně vysokou úroveň zábavy. Ať už jej používáte v omezeném prostoru svého obydlí nebo na cestách, Gibbon Board se snadno přepravuje díky své nízké hmotnosti pouhých 3,5 kg, velmi snadno se skládá a zároveň spojuje zábavu a životní styl.
Slackline je dlouhý cca 100 cm a je vhodný pro všechny věkové skupiny. Další zvláštností je kvalitní zpracování Gibbon Boardu, který se vyrábí v Evropě z regionálně a udržitelně káceného bukového dřeva a nevyužívá žádné kovové komponenty. Přesvědčivý je také inovativní modulární systém blokování a upínání.

Oceněný design – vítěz zlaté ceny ISPO

Každá deska má naprosto trendy design a je dostupná v různých barvách. Tato deska upoutá pozornost v každém skateparku nebo při setkání s přáteli. Díky puristickému, uvolněnému designu snadno přitáhne pohledy ostatních.
Zvláštností tohoto boardu je navíc mírný pružící účinek tvarování materiálu. Tento umožňuje dynamické pohyby a triky a zároveň je šetrný ke kloubům. Giboard Set je díky své nízké montážní výšce vhodný pro všechny věkové skupiny.
Díky svému výrazně inovativnímu řešení a novému designu byl Giboard Set 2021 zvolen vítězem ceny ISPO Gold Award v segmentu Running & Fitness.

Desky pro každou úroveň obtížnosti

Pro různé úrovně obtížnosti nabízí výrobce Gibbon různé desky:
Board Ceasar: Board Ceasar je vybaven slacklinem typu Jibline a používají jej zkušenější slacklineři, kteří na tomo slacklinu dokážou provádět různé triky a skoky.
Board Bonzo: Na desce Bonzo Board je upnut slackline typu Classicline, tedy nejprodávanější slackline na světě. Tento slackline je vhodný pro začátečníky i pokročilé.
Board Roots Rocker: Na desce Roots Rocker Board je upnut pás Travelline. Travelline je varianta s nejnižším odporem a má velmi úhledný design.

Bezplatných online a přístup do aplikace

Vedle samotného výrobku Giboard Set je součástí nabídky i přístup do aplikace, ve které je zdarma dostupných mnoho tipů, cviků a online kurzů.

Záruka: Pro koncové spotřebitele platí záruka podle všeobecných zákonných předpisů.


Vaše hodnocení bylo úspěšně uloženo.
Bohužel se vyskytla chyba. Prosím, zkontrolujte Vaše údaje.
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

0 5 hvězdiček

(0 Hodnocení zákazníků)



Buďte první, kdo napíše hodnocení!

Fitshop důkladně testuje každý fitness stroj. Posléze náš tým, skládající se ze sportovních vědců, výkonných sportovců a servisních techniků s dlouholetými zkušenostmi, hodnotí výrobky v různých kategoriích. Díky testovacímu posudku od společnosti Fitshop můžete snadno porovnávat výrobky a najít si správný stroj pro trénink.
Fitness stroje
nyní osobně vyzkoušejte přímo na místě!
67x v Evropě
Evropská jednička v oblasti fitness strojů
67x v Evropě