Gibbon Slackline Classic X13

č. výrobku GIB-19848
Skladem
náklady na dopravu: 240,00 Kč
Dodání prostřednictvím FedEx/UPS
-%
DMOC
dosud
1 190,00

Video
  • slackline pro začátečníky i zkušené
  • systém napínání: ráčna s pojistkou
  • včetně ochrany pro ráčnu Rat Pad X13
  • šířka: 50mm
  • délka: 12,5 m s prošitým poutkem + 2,5 m popruh s ráčnou
  • sada se skládá z popruhu slackline s dvěma závěsy pro upevnení, ráčna, návod pro sestavení, ochrana pro ráčnu Rad Pad X13
  • max. zátěž: 4 t

Gibbon Slackline Classic X13 je určen jak začátečníkům, tak i těm, kteří mají se slacklinem nějaké zkušenosti. Gibbon Slackline Classic X13 se ideálně hodí pro použití ve volné přírodě. Díky popruhu, který je silně utkán, dochází k nepatrnému propnutí a může být použit i ve sportovních halách.

Gibbon Slackline Classic X13 je dodáván v sadě. Skládá se z popruhu Slackline (s dvěma závěsy na konci pro upevnění), ráčna, návod, a ochrana pro ráčnu Rat Pad X13. Typ Tree Pro Set je dodáván s doporučenou ochranou pro stromy. Pokud bude slackline připevněn ke stromům, je třeba,aby byla zajištěna ochrana jejich kmenů.

Záruka: Pro koncové spotřebitele platí záruka podle všeobecných zákonných předpisů.


Vaše hodnocení bylo úspěšně uloženo.
Bohužel se vyskytla chyba. Prosím, zkontrolujte Vaše údaje.
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

5 5 hvězdiček

(1 Hodnocení zákazníků)



0 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Money well spent! My kids, their friends and I have been using the slackline daily. Product has great quality and is super easy to attach to trees and other suitable objects. It has been great fun to use. High recommendation for families with active kids!

Fitshop důkladně testuje každý fitness stroj. Posléze náš tým, skládající se ze sportovních vědců, výkonných sportovců a servisních techniků s dlouholetými zkušenostmi, hodnotí výrobky v různých kategoriích. Díky testovacímu posudku od společnosti Fitshop můžete snadno porovnávat výrobky a najít si správný stroj pro trénink.
Fitness stroje
nyní osobně vyzkoušejte přímo na místě!
67x v Evropě
Evropská jednička v oblasti fitness strojů
67x v Evropě