Hrudní popruh Polar H9 Bluetooth

č. výrobku PO-92081565
Skladem
náklady na dopravu: 240,00 Kč
Dodání prostřednictvím FedEx/UPS
-%
DMOC
dosud
1 584,00

  • vysoce kvalitní měřič srdeční frekvence Polar s hrudním popruhem pro přenos tepové frekvence přes rozhraní Bluetooth a ANT+
  • měření tepové frekvence s přesností EKG
  • okamžitá reakce na fyzickou aktivitu
  • možnost propojení s online sportovními komunitami, jako je Runtastic, Endomondo, MyFitnessPal, Nike+ Run Club, TrainingPeaks nebo Strava
  • hrudní popruh Polar H9 Bluetooth s dosahem až 10 m
  • kompatibilita: mobilní zařízení se systémem iOS: iPhone 5s a vyšší, s iOS 12 nebo vyšším; mobilní zařízení se systémem Android s funkcí Bluetooth 4.0 a Android 6.0 nebo vyšším
  • kompatibilní se přístroji ANT+, jako jsou sportovní hodinky, fitness přístroje a cyklocomputery
  • snadné nastavení monitoru tepové frekvence na kompatibilních zařízeních
  • kompatibilní s fitness aplikacemi, sportovními hodinkami a chytrými hodinkami, fitness přístroji a mnoha dalšími zařízeními s konektivitou ANT+ a Bluetooth. Hrudní popruh Polar H9 Bluetooth lze připojit současně k přístrojům s funkcí ANT+ a Bluetooth.
  • měkký, pohodlný textilní hrudní popruh, ručně omyvatelný
  • Díky spolehlivému měření srdeční frekvence je možný také velmi přesný výpočet spotřeby kalorií.
  • Provozní doba činí dlouhých 400 hodin. Baterie tak vydrží déle než rok při každodenním hodinovém tréninku. (možnost výměny baterií svépomocí)
  • díky vodotěsnosti až do 30 m se výrobek hodí i k plavání
  • hmotnost: vysílač 21 gramů, popruh 39 gramů
  • materiály: vysílač: ABS, ABS + GF, PC, nerezová ocel, popruh: 38 % polyamid, 29 % polyurethan, 20 % elastan, 13 % polyester

Hrudní popruh Polar H9 Bluetooth pro každodenní trénink

Dopřejte si i vy motivující zpětnou vazbu po každém tréninku a průběžně zlepšujte svou tréninkovou kondici s hrudním popruhem Polar H9 Bluetooth!

Doplňkový trénink řízený tepovou frekvencí je optimální pro individuální seznámení se s limity různých oblastí zatížení. Hrudní popruh Polar H9 Bluetooth díky měření srdeční frekvence s přesností EKG dokáže snadno zjistit nedostatečnou nebo naopak nadměrnou zátěž, takže můžete intenzitu svého tréninku optimálně přizpůsobit.

Měkký a navíc pohodlný textilní hrudní popruh „Polar Soft Strap“ se pohodlně nosí a díky voděodolnosti jej můžete používat i při plaveckém tréninku (až do hloubky 30 m). Díky velmi dlouhé výdrži baterie kolem 400 hodin je navíc provozní doba oproti předchozímu modelu (hrudní popruh Polar H7) dvojnásobná, takže je zajištěna dlouhodobá spolehlivost.

Hrudní popruh Polar H9 Bluetooth je opravdovým multitalentem mezi snímači tepové frekvence, neboť nabízí širokou škálu možností propojení s vašimi oblíbenými aplikacemi a sportovním vybavením. Díky technologiím Bluetooth, ANT+ a 5 kHz je dokonce možné současné připojení k několika přístrojům.

Záruka: Pro koncové spotřebitele platí záruka podle všeobecných zákonných předpisů.


Vaše hodnocení bylo úspěšně uloženo.
Bohužel se vyskytla chyba. Prosím, zkontrolujte Vaše údaje.
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0

5 5 hvězdiček

(3 Hodnocení zákazníků)



Empfehlenswert
2 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Ich nutze das Gerät fürs Laufen und eine Rudermaschine, meist gekoppelt an ein iPhone7. Kopplung läuft blitzschnell und stabil, Musik über BT geht parallel auch. Herzfrequenz-Messung sehr präzise und reagiert auf schnelle Änderungen in der Belastung. Zusammen mit der Polar Beat App ein guter Trainingscomputer, würde ich wieder kaufen.
Empfehlung
1 osoba považuje tuto recenzi za užitečnou
Habe diese Matte zum Schutz meines Bodens für das IC8 gekauft. Passt alles wunderbar und erfüllt voll seinen Zweck. Lieferung usw. haben super gepasst. Danke
Très bon produit
0 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
La ceinture se connecte facilement au matériel (rameur concept 2) et permet de travailler au mieux en surveillant son rythme cardiaque. Je la recommande !

Fitshop důkladně testuje každý fitness stroj. Posléze náš tým, skládající se ze sportovních vědců, výkonných sportovců a servisních techniků s dlouholetými zkušenostmi, hodnotí výrobky v různých kategoriích. Díky testovacímu posudku od společnosti Fitshop můžete snadno porovnávat výrobky a najít si správný stroj pro trénink.
Fitness stroje
nyní osobně vyzkoušejte přímo na místě!
67x v Evropě
Evropská jednička v oblasti fitness strojů
67x v Evropě