Klínová balanční podložka Togu Comfort Dynair

č. výrobku TOGU-400725
Skladem
náklady na dopravu: 240,00 Kč
Dodání prostřednictvím FedEx/UPS
-%
DMOC
dosud
1 319,00

  • podporuje vzpřímené držení těla a posilování zádového svalstva
  • vhodný pro kancelář, domov nebo na cesty
  • ergonomicky tvarovaná a přizpůsobitelná sedací podložka
  • stabilní pocit při sezení při zachování efektu udržování rovnováhy
  • nosnost až cca 150 kg
  • Made in Germany

Klínová balanční podložka Togu Comfort Dynair je klasik mezi sedacími podložkami pro kancelář, domov i na cesty. Nově v měkkého materiálu a s efektivní odlehčující zónou. Dynair poskytuje stabilní pocit při sezení při zachování efektu udržování rovnováhy.

Ergonomicky tvarovaný a přizpůsobitelný vzduchový polštář pro aktivní sezení s pohybem. Klínová balanční podložka Togu Comfort Dynair podporuje rovnováhu a posiluje zádové svalstvo.

Díky klínovému tvaru je podporováno vzpřímené držení těla. Klínová balanční podložka Togu Comfort Dynair v sobě optimálně spojuje výhody balanční podložky a klínového polštáře v jednom produktu. Klínová balanční podložka Togu Comfort Dynair se skládá z pěnového Rutonu.

Další podrobnosti o této záruce jsou uvedeny v záručních podmínkách výrobce. Záruka výrobce je doplňková služba výrobce a nemá vliv na vaše práva v rámci zákonné záruky.

Záruka výrobce plná záruka
domácí použití 30 let

Vaše hodnocení bylo úspěšně uloženo.
Bohužel se vyskytla chyba. Prosím, zkontrolujte Vaše údaje.
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

5 5 hvězdiček

(2 Hodnocení zákazníků)



Air Sitzkissen
0 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Schnelle Lieferung, alles super!
1 osoba považuje tuto recenzi za užitečnou
Ich habe mir dieses Kissen angeschafft, weil ich mich vor 7 Wochen einer schweren Rückenoperation (Korrektur-Spondylodese der Lendenwirbelsäule über 4 Etagen und Dekompression des Spinalkanals) habe unterziehen müssen. Die Verwendung dieses Kissens lindert die postoperativen Schmerzen beim Sitzen spürbar.

Fitshop důkladně testuje každý fitness stroj. Posléze náš tým, skládající se ze sportovních vědců, výkonných sportovců a servisních techniků s dlouholetými zkušenostmi, hodnotí výrobky v různých kategoriích. Díky testovacímu posudku od společnosti Fitshop můžete snadno porovnávat výrobky a najít si správný stroj pro trénink.
Fitness stroje
nyní osobně vyzkoušejte přímo na místě!
67x v Evropě
Evropská jednička v oblasti fitness strojů
67x v Evropě