Korková rukojeť Swix Just Click

č. výrobku SWX-73311
Na skladě méně než 5 ks.
náklady na dopravu: 240,00 Kč
Dodání prostřednictvím FedEx/UPS
-%
DMOC
dosud
661,00

  • kvalitní korková rukojeť
  • poutko lze odejmout a připojit jediným stisknutím prstem
  • rozsah dodávky: v páru bez poutek
  • materiál: přírodní korek

Ergonomicky tvarovaná korková rukojeť Swix Just Click je lehká a příjemně padne do ruky. Spojuje v sobě velmi ušlechtilý vzhled a příjemný tepelný a hmatový pocit, navíc se vyznačuje dlouhou životností. Korková rukojeť Swix Just Click je kompatibilní se všemi holemi na nordic walking s průměrem trubky 16 mm. Systém Just Click usnadňuje odepnutí poutka od hole, aniž byste museli ruku z poutka vysunout. Hůl se s touto rukojetí velmi dobře vede a ovládá.

Záruka: Pro koncové spotřebitele platí záruka podle všeobecných zákonných předpisů.


Vaše hodnocení bylo úspěšně uloženo.
Bohužel se vyskytla chyba. Prosím, zkontrolujte Vaše údaje.
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

5 5 hvězdiček

(1 Hodnocení zákazníků)



Rączki, uchwyty do kjkow Swix do nordic walking.
0 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Kupiłem nowe uchwyty gdyż poprzednie używałem przez 3 lata dosyć intensywnie i uległy przetarciu. Chwyty są bardzo dobrej jakości, ekologiczne wykonane z korka, a przy tym bardzo solidne i ergonomiczne. Istnieje możliwość szybkiego wypięcia opasek na nadgarstki, co jest bardzo przydatne w zimne i mokre dni np. sięgając np po telefon czy zawiązać buty. Polecam uchwyty wszystkim tym którzy potrzebują nowych, a kijki są jeszcze dobre. Można zaoszczędzić sporo gotówki.

Fitshop důkladně testuje každý fitness stroj. Posléze náš tým, skládající se ze sportovních vědců, výkonných sportovců a servisních techniků s dlouholetými zkušenostmi, hodnotí výrobky v různých kategoriích. Díky testovacímu posudku od společnosti Fitshop můžete snadno porovnávat výrobky a najít si správný stroj pro trénink.
Fitness stroje
nyní osobně vyzkoušejte přímo na místě!
67x v Evropě
Evropská jednička v oblasti fitness strojů
67x v Evropě