Závěsný posilovací systém NOHRD Sling

č. výrobku NO-28101
Na skladě méně než 5 ks.
náklady na dopravu: Prosím vyberte variantu
Dodání prostřednictvím UPS
-%
DMOC od
dosud od
od 6 583,00

Je nesporné, že závěsné posilovací systémy umožňují vynikající funkční trénink. Ale může být závěsný posilovací systém také pěkný? Firma NOHrD je známá svým designovým fitness vybavením a nyní to dokazuje i svým závěsným posilovacím systémem ze své dílny.

Jako je tomu u všech jiných výrobků NOHrD, i závěsný posilovací systém NOHrD si vás získá velmi kvalitním zpracováním a ušlechtilými druhy dřeva. Závěsný posilovací systém je k dispozici v provedení z dubového, bukového, jasanového, třešňového a ořechového dřeva. Kromě přírodních barev dřeva existují také dvě mořené tmavší varianty dřeva Club a Shadow. Kruhy jsou u všech druhů dřeva vyrobeny z dobře přilnavého multiplexového dřeva, mořené na černo a jsou velmi příjemné na dotyk.

Závěsný posilovací systém NOHRD Sling namáhá při tréninku všechny svaly. Funkčním způsobem tak zvyšují vaši sílu, vytrvalost i pohyblivost. Délka lana je plynule nastavitelná díky pohodlnému mechanismu.

Tento závěsný posilovací systém snadno připevníte přímo ke stropu pomocí kovových oček. Součástí dodávky je také montážní materiál. Díky karabině lze NOHrD Sling rychle připevnit a sejmout. Vzhledem ke svým kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti je tento závěsný posilovací systém ideální i pro cvičení pod širým nebem. Jednoduše připevněte popruh na vhodnou větev.


Další podrobnosti o této záruce jsou uvedeny v záručních podmínkách výrobce. Záruka výrobce je doplňková služba výrobce a nemá vliv na vaše práva v rámci zákonné záruky.

Záruka výrobce plná záruka
domácí použití 24 měsíce

Vaše hodnocení bylo úspěšně uloženo.
Bohužel se vyskytla chyba. Prosím, zkontrolujte Vaše údaje.
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

0 5 hvězdiček

(0 Hodnocení zákazníků)



Buďte první, kdo napíše hodnocení!

Fitshop důkladně testuje každý fitness stroj. Posléze náš tým, skládající se ze sportovních vědců, výkonných sportovců a servisních techniků s dlouholetými zkušenostmi, hodnotí výrobky v různých kategoriích. Díky testovacímu posudku od společnosti Fitshop můžete snadno porovnávat výrobky a najít si správný stroj pro trénink.
Fitness stroje
nyní osobně vyzkoušejte přímo na místě!
67x v Evropě
Evropská jednička v oblasti fitness strojů
67x v Evropě