Koupit Box u evropské jedničky v domácím fitness

Fitness box - pro vylepšení fitness, koordinace, pohybu a schopnosti reakce.

Box Značkový obchod se sportovními a fitness stroji

Vyberte si vhodný fitness stroj z více než 150 značek. V případě dotazů týkajících se fitness jsou Vám k dispozici naši pracovníci na tel. čísle 228 885 842 nebo live support.

Profitujte i Vy s moderním Fitness boxem

Mezi nejoblíbenější sportovní trend posledních let patří zaručeně Fitness box. Od té doby, co známé osobnosti začali pro zlepšení své kondice používat boxovací pytel, setkáváme se s boxem i v běžných fitness centrech.


Začátek je přitom velmi jednoduchý, neboť abyste mohli začít, nepotřebujete mnoho boxerské výbavy. Postačí Vám boxerské rukavice, boxovací pytel a švihadlo - více nepotřebujete a už se můžete dát do boxování! Díky nízkým nákladům tak lze provádět boxovací trénink pohodlně i v domácím prostředí.

Fitness box – komplexní sport

Komplexní pozitivní účinky Fitness boxu na zdraví je známo i sportovním lékařům. Fitness box je velmi účinným tréninkem, který lze vykonávat i doma.


Budou zapojené téměř všechny tělesné partie a svaly. Navíc bude účinně posílen i oběhový systém. Trénujete jak vytrvalost, reakci a koordinaci, ale díky boxu lze odbourat také agresi a stres a posílit si sebevědomí.


Po náročném pracovním dni působí box jako zázrak pro uvolnění. Fitness box je perfektní trénink jak pro tělo i duši – a to pro každou věkovou skupinu!


Boxerská výbava – vše, po čem bojové srdce touží

Abyste měli vše pro Fitness box co nejlépe vybavené, a to ať už pro domácí posilovnu, či fitness centrum, nabízíme velký výběr kvalitní boxerské výbavy.


Jak začátečníci, tak i profesionálové najdou v našem sortimentu boxerskou výbavu pro různou úroveň tréninku, kterou právě potřebujete. Pro mladší nadšence boxu máme v nabídce např. „Junior boxerský set".


Samozřejmě nabízíme také „klasickou“ boxerskou výbavu: boxerské rukavice, boxovací pytle, boxerské chrániče, boxerské tréninkové pomůcky a kompletní boxovací sety. V nabídce máme připravené speciální tréninkové pomůcky pro box a boxerské rukavice pro Fitness box, ale i pro MMA sportovce. Boxerskou výbavu završují boxerské boty a vhodné oblečení pro box, použitelné pro Váš trénink, ale i pro volný čas.


A první trénink může začít!

Fitness stroje
nyní osobně vyzkoušejte přímo na místě!
67x v Evropě
Evropská jednička v oblasti fitness strojů
67x v Evropě