Pedalo Classic

č. výrobku PD-552001
Skladem
náklady na dopravu: 360,00 Kč
Dodání prostřednictvím UPS
-%
DMOC
dosud
3 833,00

Video
  • Nepostradatelný pomocník ve vývinu dětí a populární hračka ve školce, škole i volném čase.
  • simuluje chůzi a podporuje plynulé střídání zátěže mezi levou a pravou nohou
  • zdokonalení držení těla, koordinace pohybu a stability v ose dolních končetin
  • pomůcka pro zábavný trénink celého těla
  • zatížitelnost do 120 kg

Šlapadlo Pedalo Classic se již takřka 50 let nezměnilo a zůstává jednou z nejúspěšnějších pomůcek pro trénink koordinace. Umožní vám lehce a hravě trénovat a zdokonalovat koordinaci v celém těle. Výrazně se zlepšuje zejména rovnováha, schopnost reakce a vaše koordinační schopnosti. Zejména děti si již v raném věku mohou osvojit motorické a koordinační dovednosti a dále je rozvíjet se zábavou a potěšením. Jízda na šlapadle Pedalo Classic simuluje chůzi a vyžaduje plynulé střídání zátěže mezi levou a pravou nohou. Výsledkem je pak zejména zlepšení reakční schopnosti a stability v ose dolních končetin. Vedlejším přínosem pak současně je výrazné zlepšení stability vaší chůze.

Bedienungsanleitung Pedalo Classic DEU 1

Záruka: Pro koncové spotřebitele platí záruka podle všeobecných zákonných předpisů.


Vaše hodnocení bylo úspěšně uloženo.
Bohužel se vyskytla chyba. Prosím, zkontrolujte Vaše údaje.
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

5 5 hvězdiček

(1 Hodnocení zákazníků)



0 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Vorteile: Die Pedalos Classic sind aus stabilen Holz gebaut. Die Räder sind gut und fest mit den Trittbrettern verschraubt. Einziger Nachteil, dadurch sind sie im Gewicht etwas schwerer, siehe ich aber nicht wirklich als Nachteil an. Wir haben uns für die Original Pedalos entschieden, da nachdem wir auch Kunststoff "Pedalos" hatten, bei denen dann sehr schnell die Räder abgegangen sind. Und der Ersatz dann auch ins Geld ging. Die Pedalos Classic kommen bei den Schülern gut an(heute wie auch schon vor 25Jahren), sie benutzen diese in den Pausen zum Gleichgewichts-und Konzentrationstraining und auch teilweise wird getestet wer geschickter ist und auch kleine Hinternisse überwinden kann. Ein tolles Produkt, dass nie aus der Mode kommt. ... [číst dále]

Fitshop důkladně testuje každý fitness stroj. Posléze náš tým, skládající se ze sportovních vědců, výkonných sportovců a servisních techniků s dlouholetými zkušenostmi, hodnotí výrobky v různých kategoriích. Díky testovacímu posudku od společnosti Fitshop můžete snadno porovnávat výrobky a najít si správný stroj pro trénink.
Fitness stroje
nyní osobně vyzkoušejte přímo na místě!
67x v Evropě
Evropská jednička v oblasti fitness strojů
67x v Evropě