Hrudní popruh Polar H10 Bluetooth

č. výrobku 92061854
Skladem
náklady na dopravu: 240,00 Kč
Dodání prostřednictvím FedEx/UPS
-%
DMOC
dosud
2 377,00

  • Ideální pro týmové sporty, jako je fotbal, basketbal nebo lední hokej, ale i pro individuální sporty, jako je plavání, box a mnoho dalších!
  • Přenos přes rozhraní Bluetooth 4.0, ,ANT+ a 5 kHz
  • Ověřte si prosím, zda váš chytrý telefon podporuje standard Bluetooth Smart a zda je zajištěna kompatibilita vašeho chytrého telefonu a fitness aplikace.
  • Nový měřicí algoritmus a nová konstrukce elektrod s přídavnou elektrodou optimalizují měření tepové frekvence!
  • komfortnější nošení
  • díky integrované paměti pro celou tréninkovou jednotku (bez časového omezení) odpadá potřeba dalších sportovních hodinek (např. při týmovém sportu)!
  • kompatibilita s akčními kamerami Go Pro HERO4/HERO5 pro integraci tepové frekvence do videa!
  • vhodný i k plavání díky vodotěsnosti až do 30 m!
  • měkký, pohodlný textilní hrudní popruh, ručně omyvatelný
  • možnost výměny baterií svépomocí

NOVINKA: Nový měřicí algoritmus a nová konstrukce elektrod umožňují ještě přesnější údaje o srdeční frekvenci

I když mnoho měřičů tepové frekvence a doplňky nyní mají optické měření tepu a ten je díky nim měřen přímo na zápěstí, měření tepu externím měřičem srdečního tepu, jako je nový model Polar H10, je přesnější a spolehlivější.

Oproti jiným měřičům srdečního tepu značky Polar měřič tepové frekvence LE H10 s funkcí bluetooth využívá nového měřicího algoritmu a nové konstrukce elektrod s přídavnou elektrodou pro poskytnutí ještě přesnějších údajů o tepové frekvenci.

NOVINKA: Integrovaná paměť pro záznam tréninkové jednotky

Hrudní popruh Polar H10 Bluetooth toho však umí ještě víc než jen přenášet tep s přesností EKG. Další zvláštností je pak možnost uložit kompletní trénink, ať trvá jakkoli dlouho. Později pak lze údaje o tréninku přenést do kompatibilních hodinek s funkcí měření tepu nebo do chytrého telefonu.

NOVINKA: Kompatibilita s akčními kamerami GoPro pro oživení videomateriálu

Přenos je k dipozici pro všechna fitness zařízení s 5kHz přijímačem a dále pro všechna koncová zařízení podporující technologii Bluetooth. Díky tomu lze údaje o tepu např. přenášet i do akčních kamer GoPro a tam vkládat do videí jako překryvy. Hrudní popruh Polar H10 Bluetooth navíc podporuje zařízení se systémy Android a iOS a různé aplikace pro sport a fitness.

Záruka: Pro koncové spotřebitele platí záruka podle všeobecných zákonných předpisů.


Vaše hodnocení bylo úspěšně uloženo.
Bohužel se vyskytla chyba. Prosím, zkontrolujte Vaše údaje.
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

5 5 hvězdiček

(2 Hodnocení zákazníků)



2 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Ideale Ergänzung zum Indoor Bike IC5. Problemlose Kopplung, einwandtfreie Anzeige.
1 osoba považuje tuto recenzi za užitečnou
Ich nutze den Polar H10 Bluetooth Brustgurt für mein Rudertraining und bin begeistert von der Verarbeitung und dem Tragekomfort. Kontaktgel auftragen, Gurt anlegen und direkt loslegen - so sollte Herzfrequenzmessung funktionieren und ist mit dem Polar H10 genauso einfach und komfortabel.

Fitshop důkladně testuje každý fitness stroj. Posléze náš tým, skládající se ze sportovních vědců, výkonných sportovců a servisních techniků s dlouholetými zkušenostmi, hodnotí výrobky v různých kategoriích. Díky testovacímu posudku od společnosti Fitshop můžete snadno porovnávat výrobky a najít si správný stroj pro trénink.
Fitness stroje
nyní osobně vyzkoušejte přímo na místě!
67x v Evropě
Evropská jednička v oblasti fitness strojů
67x v Evropě