Horizontální ergometr Schwinn 510R

č. výrobku SCHW-100936
Skladem
náklady na dopravu: 550,00 Kč
Dodání spediční firmou
-%
DMOC
dosud
17 951,00

výsledek testu Fitshop
vybavení
ergonomie
plynulost chodu
stabilita
  • pohodlný horizontální ergometr
  • kompatibilní s aplikacemi Zwift a Explore the World přes rozhraní Bluetooth
  • max. hmotnost uživatele: 136 kg
  • rozměry po sestavení - Horizontální ergometr Schwinn 510R: (d) 163 cm x (š) 69 cm x (v) 113 cm
  • technické údaje:
    • hmotnost setrvačníku: 7 kg
  • tréninkový počítač:
    • displej: čas, trasa, rychlost, kalorie, tep
    • zobrazení tréninkových profilů na LCD (extra velký)
    • tréninkové programy celkem: 13
    • stupně zátěže: 16
  • vybavení:
    • měření tepové frekvence: dlaňové snímače tepu + hrudní pás (k dodání extra)
    • hrudní pás pro telemetrické měření tepové frekvence je k dispozici jako volitelné příslušenství
    • elektrické napájení: síťová přípojka
    • speciální vlastnosti: obzvláště nízký nástup, transportní kolečka, držák na lahev

Horizontální ergometr Schwinn 510R: kardio trénink šetrný ke kloubům

Trénink na horizontálním ergometru je obzvlášť šetrný k zádům/oblasti kříže a ke kloubům. Díky nízkému nástupu, ergonomickému sedadlu a zádové opěře je tento horizontální ergometr od firmy Schwinn ideální pro každého, kdo oceňuje pohodlí a šetrný, ergonomický posed.

Horizontální ergometr Schwinn 510R nabízí velmi dobrou kvalitu pohybu, takže je trénink pohodlnější a ještě šetrnější ke kolenním kloubům, protože je pohyb rovnoměrnější a bez náhlých odporových špiček. Odpor je generován elektromagnetickou brzdou. Díky stabilnímu rámu má tento fitness stroj od firmy Schwinn nosnost až 136 kg.

Horizontální ergometr Schwinn 510R nabízí velmi dobré zpracování a techniku

Horizontální ergometr Schwinn 510R poskytuje nejen vynikající tréninkový komfort a skvělé ovládání, ale získá si vás i svým zpracováním a vybavením. Horizontální ergometr Schwinn 510R má snadno ovladatelný tréninkový počítač, který lze použít k výběru z mnoha programů. K dispozici máte různé soutěžní programy, intervalové programy a cílové programy. Na displeji se zobrazuje kadence nebo čas a tepová frekvence. Zobrazení můžete rychle měnit. Mezi základní funkce horizontálního ergometru Schwinn 510R patří například ruční regulace odporu

Pestrý trénink

Horizontální ergometr nabízí plnou rozmanitost tréninku a analytické možnosti při použití se smartphonem nebo tabletem a aplikacemi jako Zwift a Explore the World. S aplikací Zwift jezdíte po realistických tréninkových trasách s různými profily terénu. Přitom můžete soutěžit s různými protivníky na různých úrovních obtížnosti. Takto vytvoříte skutečnou soutěžní atmosféru! Je to zábavnější a především tak získáte mnohem lepší motivaci než pohled na holý počet kalorií. Horizontální ergometr Schwinn 510R můžete také bezdrátově přes rozhraní Bluetooth propojit se svým chytrým telefonem nebo tabletem.

Záruka: Pro koncové spotřebitele platí záruka podle všeobecných zákonných předpisů.


Vaše hodnocení bylo úspěšně uloženo.
Bohužel se vyskytla chyba. Prosím, zkontrolujte Vaše údaje.
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

5 5 hvězdiček

(1 Hodnocení zákazníků)

výsledek testu Fitshop
vybavení
ergonomie
plynulost chodu
stabilita


Bedienung etwas umständlich, erfüllt aber Trainingszweck
3 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Liegeergometer hilft unsere Fitness auch als Senioren und nach Unfall in der Rekonvaleszenz und nach Hüft-OP wieder aufzubauen…???? Nach einer Eingewöhnungszeit haben wir uns auch an die Bedienung und Auswahl der Programme gewöhnt, wir nutzen das Gerät zu dritt. Nachteile: - Die Konsole hat keine eigenständige Beleuchtung und ist daher an unserem Aufstellort sehr schlecht lesbar (eine zusätzliche Lichtquelle ist extern erforderlich) - die Anzeige der zurückgelegten Trainingsstrecke wird standardmäßig in „miles“ (amerikanisches Produkt) angegeben, ein umstellen der Anzeige in „km“ ist zwar möglich, kann aber nicht als Standard hinterlegt werden sondern muss bei jedem Training erneut geändert werden (4 mal die Taste Display drücken!). Das empfinden wir als nicht so glücklich …..???? Insgesamt können wir unsere Fitness mit dem Gerät aufbauen, hätten wir diese Details aber vorher gewusst, wäre unsere Wahl auf ein anderes Produkt gefallen! Wir haben online bestellt und konnten diese Details daher erst zu Hause bei Inbetriebnahme feststellen. ... [číst dále]


Fitshop důkladně testuje každý fitness stroj. Posléze náš tým, skládající se ze sportovních vědců, výkonných sportovců a servisních techniků s dlouholetými zkušenostmi, hodnotí výrobky v různých kategoriích. Díky testovacímu posudku od společnosti Fitshop můžete snadno porovnávat výrobky a najít si správný stroj pro trénink.
Fitness stroje
nyní osobně vyzkoušejte přímo na místě!
67x v Evropě
Evropská jednička v oblasti fitness strojů
67x v Evropě