Balanční pomůcka Togu Jumper Pro

č. výrobku TOGU-410320
Skladem
Bez nákladů na dopravu!
Dodání prostřednictvím UPS
-%
DMOC
dosud
5 156,00

Video
  • inovativní deska Pro Plate pro rozmanitější rozsah cvičení
  • rovný podklad při tréninku
  • snadné a rychlé upevnění desky Pro Plate
  • nosnost až 200 kg
  • rozměry: 52 x 24 cm
  • včetně tréninkového plakátu

Balanční pomůcka Togu Jumper Pro s inovativní deskou Pro Plate, která tvoří rovnou plochu na zadní straně podložky. Desku lze snadno a rychle připevnit nebo uvolnit pomocí šroubu.

Nová rovná plocha při balančních, koordinačních a silových cvičeních umožňuje fyziologicky správnou polohu chodidel.

Díky tomu máte k dispozici ještě více variant cvičení. Součástí dodávky je tréninkový plakát.

Další podrobnosti o této záruce jsou uvedeny v záručních podmínkách výrobce. Záruka výrobce je doplňková služba výrobce a nemá vliv na vaše práva v rámci zákonné záruky.

Záruka výrobce plná záruka
domácí použití 30 let

Vaše hodnocení bylo úspěšně uloženo.
Bohužel se vyskytla chyba. Prosím, zkontrolujte Vaše údaje.
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

5 5 hvězdiček

(1 Hodnocení zákazníků)



Togu Jumper
1 osoba považuje tuto recenzi za užitečnou
After the first three weeks (and have been using the same kind of device at my physiotherapist for months), I can say that this is a great, durable and versatile balance trainer for a wide variety of training, made of quality materials. I experienced no issues, it is robust, working properly, especially If you are somewhat familiar with a range of exercises. I use it for strenght and stability (joint rehabilitation) training and it delivers just fine. There are cheaper similiar devices on the market, but It seems a long time solution and worth the price, but may be it is not for you if these kind of training is just an additional part of your workouts, not part of a longer rehabilitation regime. Shipped with a pump, easy to start using it, and also attaching the additional plate also.... [číst dále]


Fitshop důkladně testuje každý fitness stroj. Posléze náš tým, skládající se ze sportovních vědců, výkonných sportovců a servisních techniků s dlouholetými zkušenostmi, hodnotí výrobky v různých kategoriích. Díky testovacímu posudku od společnosti Fitshop můžete snadno porovnávat výrobky a najít si správný stroj pro trénink.
Fitness stroje
nyní osobně vyzkoušejte přímo na místě!
67x v Evropě
Evropská jednička v oblasti fitness strojů
67x v Evropě