Veslovací trenažer Horizon Oxford 6 Viewfit

č. výrobku HF-100915
-%
DMOC
dosud
23 767,00
Toto zboží se již nedodává
  • přirozený pohyb!
  • mimořádně tichý trénink
  • mimořádně dlouhá vodicí kolejnice z kvalitního hliníku
  • elegantní, tmavý a ergonomický design
  • nastavitelný úhel konzoly
  • funkce Viewfit zajišťuje přenos tréninkových údajů do vašich mobilních zařízení
  • veslovací trenažer lze sklopit o 90 ° a tím jej složit do prostorově nenáročného tvaru, když se nepoužívá
  • pohodlná výška kolejnice usnadňuje nastupování

Veslovací trenažer Oxford 6 Viewfit výrobce Horizon je osvědčený stabilní tréninkový přístroj – pro začátečníky i pro ambiciózní sportovce! Boduje přitom zejména svým jednoduchým, nadčasovým designem a technickými detaily.

Komfortní trénink díky precizní technice – Horizon Oxford 6 Viewfit

Veslovací trenažer Horizon Oxford 6 Viewfit vás zaujme svou technickou konstrukcí. Využívá elektromagnetickou indukční brzdu („Eddy-Current-Brake“), kterou lze nastavit ve 20 stupních, takže se při tréninku stará o rovnoměrný pocit při veslování a o přirozený průběh pohybu. Další výhodou tohoto brzdného systému je nízká hlučnost vznikající při cvičení – trénovat tedy můžete, kdykoli se vám zachce, aniž by vás bylo slyšet!
Extra dlouhá hliníková kolejnice, po níž se pohybuje ergonomické sedlo, dává trenažeru Horizon Oxford 6 Viewfit potřebnou stabilitu. Pohodlná výška kolejnice a sedla umožňuje pohodlné nastupování a sestupování. Tažná rukojeť veslovacího trenažeru má zvláštní neklouzavou úpravu, takže svému tréninku můžete dát opravdu všechno! Také nastavitelné opěrky nohou s rychloupínacími řemínky jsou zárukou vysokého pohodlí.

Díky konzole kompatibilní se systémem Viewfit máte vždy přístup ke všem svým tréninkovým údajům!

Hlavním prvkem konzoly trenažeru Horizon Oxford 6 Viewfit je podsvícený LCD displej o velikosti 5,4 palce (13,7 cm). Velmi přehlednou obsluhu zajišťují různé gumové klávesy. Konzola poskytuje při tréninku nepřetržitě zpětnou vazbu o celkovém času, záběrech, metrech, času na 500 m, SPM (záběrech za minutu), kaloriích a wattech. A abyste o těchto hodnotách měli stálý přehled, lze úhel konzoly volně nastavovat. Dále (pomocí volitelného hrudního popruhu) můžete na monitoru sledovat svou tepovou frekvenci.
Na konzole můžete nastavit 12 programů: Manuální program, spalování tuku, vzdálenost, tréninkové intervaly (čas, vzdálenost), výkonnostní intervaly (vytrvalost, rychlost), závod (začátečník, pokročilý začátečník, pokročilý) a trénink dle tepové frekvence (maximální tepová frekvence, cílová tepová frekvence). Díky kompatibilitě se systémem Viewfit si můžete údaje zjištěné při tréninku bezdrátově přenášet přímo do svých přístrojů – a to přímo do své oblíbené aplikace (např. Strava, Polar Flow, Garmin Connect aj.).

Prostorově nenáročný přístroj díky jednoduchému designu

Díky svému elegantnímu, tmavému vzhledu se trenažer Horizon Oxford 6 Viewfit hodí do každého obývacího pokoje. Po tréninku jej pomocí transportních koleček můžete snadno odklidit na stranu. Navíc můžete veslovací trenažer sklopit o 90 ° pro úsporu prostoru, když jej právě nepoužíváte!

Záruka: Pro koncové spotřebitele platí záruka podle všeobecných zákonných předpisů.


Vaše hodnocení bylo úspěšně uloženo.
Bohužel se vyskytla chyba. Prosím, zkontrolujte Vaše údaje.
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

4 5 hvězdiček

(1 Hodnocení zákazníků)

výsledek testu Fitshop
vybavení
odolnost
pohyb


0 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Das HORIZON RUDERGERÄT OXFORD 6 ist ein sehr stabiles Rudergerät. Der Aufbau war einfach. Die Magnetbremse ist wirklich kaum hörbar. Die Rollen vom Sitz laufen etwas rau und sind dadurch etwas lauter (stört beim Fernsehgucken aber nicht). Insgesamt ein gutes Gerät. Ich würde es wieder kaufen.

Fitshop důkladně testuje každý fitness stroj. Posléze náš tým, skládající se ze sportovních vědců, výkonných sportovců a servisních techniků s dlouholetými zkušenostmi, hodnotí výrobky v různých kategoriích. Díky testovacímu posudku od společnosti Fitshop můžete snadno porovnávat výrobky a najít si správný stroj pro trénink.
Fitness stroje
nyní osobně vyzkoušejte přímo na místě!
67x v Evropě
Evropská jednička v oblasti fitness strojů
67x v Evropě