Veslovací trenažer WaterRower Performance dub

č. výrobku WR-10126
Skladem
Bez nákladů na dopravu!
Dodání prostřednictvím UPS
-%
DMOC
dosud
42 273,00

výsledek testu Fitshop
vybavení
odolnost
pohyb
Ergometr WaterRower Performance

Ergometr WaterRower Performance

Speciální model s výkonným doplňkovým vybavením Prémiový veslovací trenažer se speciální výbavou
  • Včetně kladky SmartRow a držáku na tablet 100% porovnatelné údaje o veslařském tréninku – přímo na váš tablet
  • Ještě větší pohodlí při veslování – i pro větší veslaře Prodloužené kolejnice a profesionální nožní opěra
Veslovací trenažer WaterRower Performance dub Vyspělá technologie SmartRow

Vyspělá technologie SmartRow

Kladka SmartRow je již zabudována v ergometru Performance. Tažná kladka s integrovaným tenzometrem poskytuje vysoce přesné veslařské údaje o vyvíjené síle, délce záběru a další informace. Hodnoty jsou přenášeny přes rozhraní Bluetooth v reálném čase do aplikace SmartRow na vašem smartphonu nebo tabletu a tam vyhodnocovány. Díky tomu máte vždy 100 % srovnatelné údaje pro svůj veslařský trénink.
Veslovací trenažer WaterRower Performance dub Držák na chytrý telefon a tablet – přehled o všech informacích

Držák na chytrý telefon a tablet – přehled o všech informacích

Ergometr Performance je vybaven držákem na chytrý telefon nebo tablet WaterRower, takže můžete přímo při tréninku používat funkce aplikace SmartRow. Informace o veslování tak můžete při tréninku pohodlně sledovat v aplikaci. Držák je také vyroben z dubového dřeva. Sklon i výšku (140 - 206 mm) držáku na tablet můžete libovolně seřizovat.
Veslovací trenažer WaterRower Performance dub XL kolejnice – ideální pro vysoké veslaře

XL kolejnice – ideální pro vysoké veslaře

Na ergometru Performance mohou pohodlně trénovat i sportovci vyšší než 2 metry: Kolejnice XL jsou o 10 cm delší než konvenční kolejnice, takže jsou dostatečně dlouhé na to, aby i vysoké osoby mohly při veslařských záběrech využívat celý rozsah pohybu. Na ergometru Performance tak může trénovat opravdu každý. Sedlo na kuličkových ložiscích klouže v obvyklé tichosti po vodicí kolejnici.
Veslovací trenažer WaterRower Performance dub Širší rukojeť pro větší pohodlí uživatele

Širší rukojeť pro větší pohodlí uživatele

Veslovací rukojeť ergometru Performance má šířku 43 cm, takže je širší než u ostatních veslovacích ergometrů WaterRower. Díky tomu máte více možností úchopu a můžete svaly namáhat různým způsobem. I vysokým veslařům nabízí široká rukojeť více pohodlí při veslařském tréninku.
Veslovací trenažer WaterRower Performance dub Optimalizovaná nožní opěra

Optimalizovaná nožní opěra

Nožní opěra dostala u ergometru Performance nový design: Speciální nožní opěra s nastavitelnými profesionálními nožními popruhy a přídavnou opěrou pod prsty zajišťuje maximální stabilitu. Nový tvar také nabízí více prostoru pro uživatele s většími chodidly. Nožní opěra je v zájmu optimální veslařské polohy výškově nastavitelná.
Veslovací trenažer WaterRower Performance dub Všechny známé vlastnosti a výhody originálního trenažeru WaterRower

Všechny známé vlastnosti a výhody originálního trenažeru WaterRower

S ergometrem Performance volíte obvyklou kvalitu veslovacích trenažerů WaterRower. Trenažer je vybaven patentovanou vodní nádrží a ergonomicky tvarovaným veslem, takže vám odpor vody zprostředkovává zcela přirozený a rovnoměrný pocit při veslování. Stabilní veslovací ergometr je vyroben ze severoamerického apalačského dubu z udržitelného lesního hospodářství.

  • integrovaný držák na chytrý telefon a tablet (140-206 mm)
  • XL vodicí kolejnice pro optimální trénink i osob s výškou nad 2 metry
  • nově instalované „profesionální nožní popruhy“ vám poskytnou ještě větší stabilitu a možnosti nastavení při tréninku
  • včetně transportních kol, takže trénujete, kdykoli a kdekoli chcete
  • masivní dubové jádro ošetřené „dánským olejem“
  • kompatibilní s aplikací SmartRow - k dispozici v obchodech Google Play a Apple App Store
  • ukládejte si své tréninkové údaje a sledujte své tréninkové pokroky
  • Včetně inteligentní kladky SmartRow
  • vyobrazený tablet není součástí dodávky
  • max. hmotnost uživatele: 150 kg
  • rozměry po sestavení - Veslovací trenažer WaterRower Performance dub: (d) 220 cm x (š) 56 cm x (v) 52 cm
    sklopený - Veslovací trenažer WaterRower Performance dub: (d) 52 cm x (š) 56 cm x (v) 220 cm

Veslovací trenažer WaterRower Performance dub: nová technika – osvědčená kvalita

Veslovací trenažer WaterRower Performance dub je nejnovějším přírůstkem do rodiny WaterRower. U ergometru Performance výrobce WaterRower klasický vodní veslovací trenažer doplnil o vybrané komponenty pro ještě větší výkon a pohodlí. Výsledkem je extrémně vyspělý veslovací ergometr, který již obsahuje všechny důležité funkce pro veslařský trénink orientovaný na výkon.

SmartRow – nejlepší zpětná vazba z vašeho tréninku

Veslovací trenažer WaterRower Performance dub vám přináší funkci vyhodnocení tréninků podle profesionálních parametrů s maximální přesností. Umožňuje to inteligentní kladka SmartRow , která u ergometru Performance nahrazuje monitor výkonu S4. Díky tomu máte zcela nové možnosti vyhodnocení tréninku a zpětného sledování svých výkonů. Vestavěný tenzometr dokáže přepočítat sílu vyvíjenou během tréninku se 100% přesností na měřitelné a uchopitelné jednotky (watty), a to zcela nezávisle na hladině vody v nádrži. Díky tomu je vaše výkonnost vždy srovnatelná, ať už trénujete s jakýmkoli množstvím vody a na kterémkoli ergometru Performance.

Všechny nově získané tréninkové hodnoty si můžete posílat přímo do chytrého telefonu nebo tabletu přes rozhraní Bluetooth a zobrazit v aplikaci WaterRower SmartRow . Tam se každý váš záběr veslem přesně analyzuje a zobrazuje v silové křivce, s jejíž pomocí pak můžete optimalizovat svou techniku záběru. Další výhodou aplikace je, že si své předchozí tréninky můžete ukládat do historie. Díky těmto funkcím máte kdykoli po ruce všechny relevantní informace, jako je čas, vzdálenost, počet záběrů, spálené kalorie a výkon ve wattech, takže můžete optimálně sledovat své tréninkové pokroky. Aplikace SmartRow je k dispozici jak pro přístroje se systémem Android, tak i se systémem iOS. Současně je možné i spárování s aplikacemi Apple Health a Strava. Propojení vodního veslovacího trenažeru s aplikací je absolutní novinkou.

Abyste mohli optimálně využívat technologii SmartRow, je součástí výbavy ergometru Performance držák na smartphone nebo tablet značky WaterRower (140–206 mm). Díky tomu máte vždy přehled o svých tréninkových údajích nebo můžete současně sledovat filmy a seriály.

Poznámka: Klasický ergometr WaterRower lze o technologii SmartRow doplnit i dodatečně, k tomu je však nutné, aby uživatel vyměnil běžnou kladku za kladku SmartRow. S ergometrem Performance si tento krok ušetříte, protože již má kladku SmartRow zabudovanou.

Ještě větší pohodlí při veslování – i pro velké veslaře

Veslovací trenažer WaterRower Performance dub vedle technologie SmartRow a držáku na tablet nabízí také doplňkovou výbavu, která ještě zvyšuje pohodlí při veslařském tréninku.

Patří sem například kolejnice XL, které zajišťují příjemnější trénink i pro sportovce s tělesnou výškou nad 2 metry. Na prodloužených vodicích kolejnicích se mohou i vyšší sportovci bez omezení odrážet až do zadní části trenažeru. Dále je přístroj vybaven speciální nožní opěrou s profesionálními třmeny na nohy. I rukojeť je u ergometru Performance nová: Je širší, takže nabízí pohodlnější úchyt, což ocení zejména větší uživatelé.


Další podrobnosti o této záruce jsou uvedeny v záručních podmínkách výrobce. Záruka výrobce je doplňková služba výrobce a nemá vliv na vaše práva v rámci zákonné záruky.

Záruka výrobce plná záruka
domácí použití 24 měsíce
poloprofesionální využití 24 měsíce
profesionální využití 24 měsíce

Vaše hodnocení bylo úspěšně uloženo.
Bohužel se vyskytla chyba. Prosím, zkontrolujte Vaše údaje.
5
31
4
1
3
0
2
0
1
0

4.97 5 hvězdiček

(32 Hodnocení zákazníků)

výsledek testu Fitshop
vybavení
odolnost
pohyb


0 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Lieferung schnell und perfekt gelaufen. Aufbau in 45min erledigt. Boat Race kann kommen
Sehr zufrieden!!!
0 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Ich bin mit dem WaterRower sehr zufrieden. Tolle Verarbeitung und Optik. Es macht einfach Spaß ????
0 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Gutes und schnelles Service! Sehr freundlich! Sehr zufrieden!
Très, très bel objet
0 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Très qualitatif et esthétique +++ Répond entièrement descriptif
Super Rudergerät
3 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Das Gerät ist absolut spitze, kann ich nur weiterempfehlen. Bestellablauf bei Sport-Tiedje war wiederholt perfekt. Jederzeit gern wieder.
WaterRower
4 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Ich habe bei Sport Tiedje online den WaterRower Performance bestellt. Bestellvorgang und Lieferung liefen völlig unproblematisch. Sehr netter Kontakt am Telefon bei Fragen zum Gerät. Der WaterRower gefällt mir sehr sehr gut. Läuft sehr ruhig und leise. Die Verarbeitung ist ausgezeichnet und ist ein echter „Hingucker“ ;-) Der Aufbau ist super erklärt, dadurch konnte ich das Gerät ganz alleine (sogar als Frau ;-) ) in ca 30min ausbauen. Nix wackelt oder quietscht. Der erste Muskelkater war vorprogrammiert. Super Training für eine Vielzahl der Muskeln. ???????? Nicht ganz perfekt ist die Anbringung der Batterie. Das könnte etwas besser gelöst werden…aber oft muss man da ja nicht dran. ... [číst dále]
WaterRower
1 osoba považuje tuto recenzi za užitečnou
Habe das Rudergerät WaterRower bestellt. Das Gerät ist ein Traum, kann ich nur weiterempfehlen und die Lieferung war auch fantastisch.
Top Training mit Style-Faktor
4 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Lieferung war wie erwartet einwandfrei. Der Aufbau des Waterrowers geht problemlos von der Hand und ist narrensicher. Einzig das Auffüllen mit Hilfe der beigelegten Pumpe ist etwas zeitintensiv im Vergleich mit dem restlichen Aufbau. Aber auch kein Problem. Das Training mit dem Watterrower ist super effektiv und macht richtig viel Spaß. Die richtige Technik ist beim Rudern vorausgesetzt. Besonders die vielfältigen Analysemöglichkeiten der Trainingseinheiten mit der SmartRow App bringen einen Mehrwert. Nach einem neuen persönlichen Rekord in den Online-Bestenlisten zu prüfen wie man sich im Vergleich schlägt motiviert ungemein! Fazit: Kaufempfehlung!... [číst dále]
Exzellentes Ganzkörpertraining zu Hause
10 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Der WaterRower Performance bietet ausgezeichnete Trainingsmöglichkeit auf höchstem Niveau und macht auch optisch einen eleganten Eindruck: Sowohl im Trainingsmodus als auch hochgestellt an die Wand fügt sich das Gerät hervorragend ins Wohnambiente ein. Die einwandfreien Verbindungen zur Smartphone- oder Tablet-App, die Möglichkeiten, das Training darüber zu organisieren und zu dokumentieren und sich auch mit der Leistung anderer zu messen und zu motivieren, ergänzen das Gesamtpaket. Sport-Tiedje bietet darüber hinaus außerdem besten Service sowohl beim Kauf als auch danach. Insgesamt ist der WaterRower für mich die beste Kaufentscheidung gewesen: Es macht einfach Spaß, auf so gelenkschonende Art zu trainieren, die tägliche Anwendung tut richtig gut und geht tiefer, als ich das von anderen Sportarten kenne. Sehr empfehlenswert! ????... [číst dále]
très satisfait
0 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Très satisfait de la qualité et des performances du produit. Je trouve simplement étrange que le compartiment qui contient 3 batteries pour alimenter la poulie connectée , n'ait pas de couvercle pour cacher les piles.


Fitshop důkladně testuje každý fitness stroj. Posléze náš tým, skládající se ze sportovních vědců, výkonných sportovců a servisních techniků s dlouholetými zkušenostmi, hodnotí výrobky v různých kategoriích. Díky testovacímu posudku od společnosti Fitshop můžete snadno porovnávat výrobky a najít si správný stroj pro trénink.
Fitness stroje
nyní osobně vyzkoušejte přímo na místě!
67x v Evropě
Evropská jednička v oblasti fitness strojů
67x v Evropě