filtr

Koupit BodyWeight trénink u evropské jedničky v domácím fitness

Fitshop důkladně testuje každý fitness stroj. Posléze náš tým, skládající se ze sportovních vědců, výkonných sportovců a servisních techniků s dlouholetými zkušenostmi, hodnotí výrobky v různých kategoriích. Díky testovacímu posudku od společnosti Fitshop můžete snadno porovnávat výrobky a najít si správný stroj pro trénink.

BodyWeight trénink - posilování bez závaží


Trénink s vlastní váhou neboli BodyWeight trénink patří mezi oblíbenou formu posilování funkčního tréninku a je důležitým doplněním pro mnoho druhů sportu.

Trénink s vlastní tělesnou hmotností nabízí nekonečné množství cviků. Díky své vlastní tělesné hmotnosti a snadnými fitness přístroji tak lze provádět účinný, cílově zaměřený a efektivní silový trénink. Jako zátěž při BodyWeight tréninku slouží vlastní tělesná hmotnost posilujícího.

Především náš Taurus Multi-funkční trenažér a Taurus závěsné posilovací systémy patří mezi účinné fitness přístroje pro náročný BodyWeight trénink, se kterými se dá cvičit kdekoli.

Výhody tréninku s vlastní váhou


Mezi tři největší výhody při posilování s vlastní váhou / BodyWeight tréninkem mohou popsat tyto slova: variabilita, flexibilita a rozsah. Existuje mnoho různých cviků s tělesnou váhou, u nichž můžeme zaručit, že se s nimi nebudete nudit. Buďte flexibilní a nezávislí, pro účinné posilování není potřeba žádné zátěže.

Váš Sling Trainer neboli závěsný posilovací systém si s sebou můžete brát na cesty a tak budete moci neustále a efektivně trénovat a urychlit nárůst svalů. Praktické rozšíření umožní použití Sling tréninku téměř kdekoli.

Fitness přístroje pro funkční trénink mají tu výhodu, že jsou lehké a navíc prostorově nenáročné, tudíž je možné je kdykoli a zcela jednoduše uklidit, aniž by zabrali mnoho místa. Na základě komplexních posilovacích účinků je BodyWeight trénink součástí funkčního tréninku.

Provádění cviků BodyWeight tréninku je rozmanité, při posilování se zatěžuje mnoho svalových partiích. Svaly můžete posilovat nejen izolovaně, nýbrž vylepšit i jejich souhru, což je základem každého pohybu. Při tréninku s vlastní váhou si navíc posílíte koordinaci a pohyblivost.

Intenzita BodyWeight tréninku se dá ještě zvýšit tím, pokud do tréninku zapojíte zátěžové manžety a zátěžové vesty, čímž získáte co nejefektivnějšího funkčního tréninku. Při tréninku se závěsným systémem lze obměňovat úhel cviků a tak si úroveň kondice jak navýšit, tak i zmenšit.

Jaké fitness přístroje si mohu pro trénink s vlastní tělesnou hmotností zakoupit?


Mezi nejznámější fitness přístroje pro cviky s vlastní váhou patří závěsné posilovací systémy. Ty jsou malé a lehké a tak mohou být všude použity. I samotné top modely váží zřídka přes 1 kg. Např. v parku je můžete zavěsit o silnou větev a užít si trénink s vlastní váhou ve venkovním prostředí. Multifunkční trenažéry jako např. Lebert Equalizer poskytuje pouze na jedné jednoduché konstrukci nekonečné množství provedení cviků.

Také adaptéry na kliky či nestabilní podložky jsou skvělými fitness pomůckami pro trénink s vlastní váhou. S těmito pomůckami budou klasické cviky - např. kliky - ještě náročnější, pestřejší a efektivnější!
Fitness stroje
nyní osobně vyzkoušejte přímo na místě!
67x v Evropě
Evropská jednička v oblasti fitness strojů
67x v Evropě