Balanční podložka AIREX

č. výrobku ARX-125040
Skladem
náklady na dopravu: 240,00 Kč
Dodání prostřednictvím FedEx/UPS
-%
DMOC
dosud
1 850,00

  • barva: modrá
  • velikost: ca. 50 x 41 x 6,0 cm
  • Maximální tréninkový efekt s minimálním úsilím

Získejte harmonii těla i ducha. Zaměřte se na fyzioterapii. Balanční podložka AIREX se cviky Institutu pro fitness pedagogiku zaručí maximální účinek a minimální vynaložení síly. Rehabilitace a právě prevence pomáhá školit motoriku, kondici, sílu, rovnováhu a vyžaduje proprioceptivní trénink. Balanční podložka AIREX nabízí všestranné využití. Pozitivní vliv spočívá na destabilizujících vlastnostech extra vyvinutého materiálu a tvaru. Při cvičení je šetřen pohybový aparát a posilován účinek z tréninku.

Záruka: Pro koncové spotřebitele platí záruka podle všeobecných zákonných předpisů.


Vaše hodnocení bylo úspěšně uloženo.
Bohužel se vyskytla chyba. Prosím, zkontrolujte Vaše údaje.
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

5 5 hvězdiček

(1 Hodnocení zákazníků)



0 osob(y) považuje(-í) tuto recenzi za užitečnou
Mit dem Produkt bin ich sehr zufrieden, auch mit der Verarbeitung. Bei der Anwendung richte ich mich nach dem mitgelieferten Plan. Die Übungen sind gut beschrieben und lassen sich einfach nachmachen. Ich habe eine gute Wahl getroffen.

Fitshop důkladně testuje každý fitness stroj. Posléze náš tým, skládající se ze sportovních vědců, výkonných sportovců a servisních techniků s dlouholetými zkušenostmi, hodnotí výrobky v různých kategoriích. Díky testovacímu posudku od společnosti Fitshop můžete snadno porovnávat výrobky a najít si správný stroj pro trénink.
Fitness stroje
nyní osobně vyzkoušejte přímo na místě!
67x v Evropě
Evropská jednička v oblasti fitness strojů
67x v Evropě